ORLI AB
CHALLENGE YOUR PRESENT   CHANGE YOUR FUTUREmotivation

De flesta av oss är nöjda med det vi har. Tak över huvudet, pengar till mat och trygghet i vardagen. Det skall man ha respekt för - alla skall få leva det livet de är nöjda med. Men hur mycket drivkraft måste man visa för att våga offra allt det där och ta steget ut i det okända? Lämna komfortzonen, känna sig vilse och främmande? Det är vårt jobb att hitta de som är hungriga och sökande, de som vågar, de som tar steget och håller ut. Starkt motiverade människor är vårt varumärke.
 


kompetens 

Att höja sina kvalifikationer och kompetenser är ett sätt att investera i sig själv vilket är typiskt för arbetsamma, förutseende människor med ambitioner och kunskapshunger.

Gedigna kompetenser i bagaget ger också trygghet att ta steget utanför sin komfortzon.

Förutom de dokumenterade yrkeskvalifikationer, lägger vi även stor fokus på lojalitet, självdisciplin, social kompetens, motivation, arbetsmoral, pålitlighet och punktlighet. 


ambition

De som har tagit steget att förändra sitt liv är redan medlemmar i en mycket liten grupp som vågar utmana sig själva. Det är människor som vågar gå den extra milen, ge mer, engagera sig på en helt annan nivå. Vågar man lämna sitt land, allt det familjära och trygga, bevisar man att ambition kan få en annan dimension.

 

 

 stolthet

Så fort du lämnar landets gränser blir du automatiskt en representant för din nation. Vi har alla hört talas om " "högljudda tyskar "och "arroganta engelsmän" men även " arbetsam polack" Våra medarbetare har mer än sin egen image att försvara. Med sin prestation, ställer de ut certifikat för sitt egna land. 

 


nyfikenhet 

En av viktiga komponenter som nästan alltid karakteriserar människor som vågar ta förändringar är stark nyfikenhet. Det är oftast människor som skaffar sig fler vänner, upplever mycket och utvecklas snabbare. Nyfikenhet är oftast avgörande när vi skall lära oss nya saker och lösa problem. Nyfikna människor förstår att nya kunskaper och insikter kan förändra bilden både på sig själv och den av omvärlden.